De ce m-am vaccinat cu 3 doze

by admin.cig

De când a început pandemia am trecut de multe ori pe lângă covid și în fiecare zi când mă trezeam și aveam o durere de cap sau o mică jenă în gât ziceam că gata, m-am îmbolnăvit. Am stat cu grijă de fiecare dată când am plecat în vacanțe și era nevoie de PCR. Mai exact trăiam într-o grijă continuă că ce fac dacă iau virusul, cum m-oi simți, cum să stau atât în casă, dacă ajung la spital… Am trăit multe stări ciudate pe care nu aș mai vrea vreodată să le simt.

O prietenă bună mi-a spus de multe ori că n-am cum să nu-l iau la cât umblu și eu îi răspundeam optimistă că aștept vaccinul. Și l-am așteptat și a și venit.

M-am vaccinat în ianuarie cu prima doză, nu am avut niciun fel de simptom, iar după rapel viața mea s-a schimbat din multe puncte de vedere. Parcă nu-mi mai era teamă de nicio întânire, dispăruse îngrijorarea aia continuă și jenele din gât chiar dacă mai apăreau în unele dimineți le ignoram complet. Toate bune și frumoase până când au început să se îmbolnăvească și vaccinații, dar desigur cu forme ușoare, stând acasă.

De ce m-am vaccinat cu 3 doze

Uite că eu nu vreau să trec nici măcar prin acest ”ușor”! Azi am făcut a treia doză, pe care abia o așteptam! Nu mi-e teamă de nicio teorie rostogolită în mediul online de câtre oameni care nu știu ce mănâncă zilnic sau cu ce creme se dau, dar își dau cu părerea despre ce conține vaccinul. Hai întâi să știm ce bem, mâncăm și mai ales ce gândim și apoi să ne dăm cu părerea despre niște seruri inventate de unii oameni care chiar cu asta se ocupă. Aș face și 5 doze dacă asta e calea spre întoarcerea la normalitate.

D-aia suntem unde suntem azi, pentru că mergem la doctor numai când ne este rău, primim un diagnostic, o rețetă și apoi întrebăm: ”da de ce domnule doctor să iau pastilele astea?”. Păi poate pentru că omul ala a făcut 10 de ani de școală ca să ajungă să te facă bine și știe mai bine ca tine care ai citit pe 3 Facebookuri și două Instagramuri niște tâmpenii ale unora care își dau cu părerea.

În concluzie: nu avem nicio scuză dacă ne îmbolnăvim deși avem la dispoziție o metodă de prevenție gratuită și accesibilă la orice pas.

0 comentariu

Din aceeasi categorie

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Vezi detalii