Despre mine

by admin.cig

Dintotdeauna mi-au plăcut oamenii. Și am moștenit, probabil de la tatăl meu, o curiozitate și un apetit după povești ieșite din comun. Mi-a plăcut să observ emoții și modul în care gândesc oamenii, să descopăr ce îi motivează, ce îi face să se simta apreciați sau să vibreze. Mi-au plăcut și îmi plac în continuare conversațiile pline de sens și valoroase, cu oameni care te inspiră, cele pe care ți le amintești și după o lungă perioadă de timp. Iubesc creativitatea, noul, naturalețea!

Firesc, toate aceste curiozități și înclinații au dus la omul Andeea Cigolea de astăzi, jurnalist și om de televiziune cu o carieră de peste 10 ani în trusturi media și TV. Sunt extrem de norocoasă să fac ceea ce îmi place în fiecare zi și să interactionez zilnic cu persoane de la care am atât de multe de învățat!

În prezent mă puteți vedea de luni până vineri la Antena 3 de la 8:45 și sâmbăta de la 11.30, cu sfaturi de sănătate.

Am decis să creez această comunitate pentru a ne întâlni și aici cu materiale, ponturi sau sfaturi interesante despre sănătate, lifestyle, călătorii și nu numai.
Îmi doresc să fiu în legatura strânsă cu voi, pentru ca aceasta platformă de comunicare să fie poate mai puțin despre mine și mai mult despre voi, cu ce dorințe și curiozități aveți. Nu ezitati să îmi scrieți oricând.

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Vezi detalii