Câteva lucruri care mi-au schimbat viața

by admin.cig

Bine… nu știu cât mi-au schimbat viața, dar mi-au îmbunătățit-o cu siguranță. Așa îmi place mie să fiu pompoasă uneori. Lucruri pe care le-am descoperit în ultima perioadă și care într-adevăr mi-au ușurat, înfrumusețat sau înzdrăvenit zilele.

Epilarea definitivă. De 3 ori DA pentru acest proces de eliminare a părului. Nu dispare de tot, însă cu timpul rămân doar câteva fire firave de care uiți de fiecare dată când vrei sa poți ceva scurt. Am economisit foarte mult timp de când au apărut aceste lasere și aș lua-o de la capăt oricând. Plus că și pielea mea arată mult mai bine.

Încălțări. UGG, Birkenstock, Bensimon – aceste 3 branduri de încălțăminte pe care nu credeam vreodată că le voi purta. Pentru că mi se păreau efectiv încălțări de purtat în casă, de neasortat. Ei bine, iarna trecută nu am ieșit din UGG-uri, vara asta din ”urâțeii” papuci care văd că mai nou sunt și la modă (eu i-am cumpărat pentru comoditate). Tenișii de la Bensimon îi port de câțiva ani încontinuu, îi arunc cam la 2 ani și îmi cumpăr alții la fel. Da, știu, pare anost, dar atât de bine mă simt în ei. 

Cești. Din ceramică. În fiecare dimineață îmi beau cafeaua din altă ceașcă ciudată, hand made, fiecare cu povestea ei. Și parcă altfel începe ziua.

Espressorul. Până anul trecut beam cafea la ibric. Aveam un întreg ritual. O cumpăram boabe, o râșneam și așteptam să se lase zațul la fund până să o savurez. Ei bine, acum încerc câte două capsule de cafea din diferite regiuni și nu-mi pare rău deloc. E și o mare economie de timp, n-am cum să nu recunosc.

Kinetoterapia. Care nu e chiar kinetoterpatie ca la carte, dar sunt exerciții pe care le fac de fiecare dată în funcție de nevoile corpului meu. Nu știu dacă am slăbit, dar mă simt foarte bine. Am început să mă gândesc la mișcare ca un stil de viață fără boli, nu pentru slăbit.

Podcasturi. Pe lângă faptul că fac și eu unul, mi se pare cel mai simplu mod prin care pot descoperi diverse perspective sau povești de viață, sunt flexibile și îmi deschid mintea. 

Spotify. Numai aici ascult muzică de când am descoperit aplicația și am găsit extrem de multe piese noi. Știu, și YouTube Music e same same, dar nu sunt pregătită încă să fac aceasta schimbare. 

Prosecco. Consum destul de rar alcool, dar când o fac, mă bucur… de la sunetul subtil de șampanie care se deschide până la bulele fine care dansează în pahar. Așadar, un farmec unic. Unde mai pui că are și puține calorii!

 

0 comentariu

Din aceeasi categorie

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Vezi detalii